Problém registrace
Moderátor: Karlík
Pravidla fóra
- Pokud zadáváte nové téma, nezapomeňte uvést, ve které verzi programu a pod jakým operačním systémem pracujete, aby se tady nediskutovalo zbytečně.
- Pokud někdo poruší pravidla, která při registraci potvrdil, bude bez milosti zabanován.
- Netapetujte!
- Ptejte se stručně a výstižně.
- Názvy jednotlivých témat nepište všeobecně, ale konkrétně. Název témata Nemůžu vytisknout tři stránky na jeden list je určitě lepší než Mám problém v Corelu.
- Dobře se bavte a nechť je vám toto fórum nápomocno při vaší práci.
• Stránka 1 z 1
- Corel Support Client
Problém registrace
WinZip
Mám produkt Winzip 14.5. Pak jsem novelizoval počítač a když jsem chtěl využít původní aktivace, tak mi to neprošlo. Přece neznamená, že když jako uživatel zůstávám já, tak při výměně počítače, musím znova platit?!
Mám produkt Winzip 14.5. Pak jsem novelizoval počítač a když jsem chtěl využít původní aktivace, tak mi to neprošlo. Přece neznamená, že když jako uživatel zůstávám já, tak při výměně počítače, musím znova platit?!
- Zdeněk Rampas
- Moderátor
RE: Problém registrace
Musí se rozlišovat dvě různá čísla pro instalaci a aktivaci produktu. Uživatel při koupi licence WinZip získá instalační číslo, které se použije pouze jednou, při první instalaci. Na základě instalace obdrží uživatel nové číslo, které slouží k aktivaci produktu. Toto číslo se dále používá např. při přeinstalaci (původně dodané číslo pro instalaci již nelze použít).
• Stránka 1 z 1